Sanat Tarihi Öğrencilerine FARABİ, MEVLANA, ERASMUS değişim Programları ve İkili Anlaşmalar hakkında Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Edebiyat Fakülte Sanat Tarihi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Derya Güneri ve Dr. Öğr. Üyesi Eyüp POLAT’ ın davetiyle Kariyer Planlama Dersinde FARABİ, MEVLANA, ERASMUS değişim Programları ve İkili Anlaşmalar hakkında Dış İlişkiler Ofis personelimiz Emre YÜCEL, YEŞİM CERİT ve Fatma YILDIRIM SADE tarafından öğrencilere bilgilendirme toplantısı düzenlendi.Sanat Tarihi Öğrencilerine FARABİ, MEVLANA, ERASMUS değişim Programları ve İkili Anlaşmalar hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

03 Nisan 2024 Çarşamba