Üniversitemizde Fulbrıght Burs Programları Ve Abd de Eğitim Konulu Seminer Düzenlendi

ÜNİVERSİTEMİZDE DIŞ İLİŞKİLER OFİSİ BAŞKANLIĞI EVSAHİPLİĞİNDE TÜRKİYE FULBRIGHT EĞİTİM KOMİSYONU TARAFINDAN “FULBRIGHT BURS PROGRAMLARI VE ABD’DE EĞİTİM” KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ.

Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu tarafından üniversitemiz akademisyen ve öğrencilerine Amerika Birleşik Devletleri'nde eğitim ve araştırma imkanı sunan “Fulbright Burs Programları ve ABD’de Eğitim” konulu bilgilendirme semineri düzenlendi. Üniversitemiz Dış İlişkiler Ofisi Başkanlığının ev sahipliğinde 13 Şubat 2020 tarihinde Betül-Ziya Eren Genom ve Kök Hücre Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminere birçok akademisyen ve öğrenci katıldı. Seminer Fulbright İstanbul Ofis Koordinatörü Dr. Betti Delevi’nin akademisyen ve öğrenci sorularına cevapları ile son buldu.