Dış İlişkiler Ofisi Başkanımız Çek Cumhuriyeti'nde Uluslararası Haftaya Katıldı...

Dış ilişkiler Ofisi Başkanımız Prof.Dr. Şahin Yıldırım, 28 kasım 2016 - 2 aralık 2016 tarihleri arasında, University of South Bohemia, Ceska Budejovıce, Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen  12 ülkeden 33 üniversitenin iştirak ettiği 4. uluslararası hafta etkinliğine katılarak, üniversitemizi tanıtıp,  33 üniversite ile farklı fakültelerle, Erasmus + kapsamında öğrenci ve öğretim elemanı değişim programı için  ön anlaşma gerçekleştirmiştir. Etkinliğe katılan ülkeler şu şekildedir;  Türkiye (2 üniversite), Polonya (6 üniversite), Finlandiya (2 üniversite), İngiltere (1 üniversite) , Fransa (2 üniversite), Yunanistan (4 üniversite), Portekiz (2 üniversite), Slovakya (3 üniversite), Hırvatistan (2 üniversite), Litvanya (2 üniversite), Estonya (3 üniversite), Almanya (3 üniversite), Romanya (2 üniversite).